Bick Art Supplies
Naar aanmeldformulier
Naar de homepage van Arttrack.nl

Piushaven t/o nr.9 op het schip Antoinette
5017AN  Tilburg

06 412 232 67
06 146 661 95
- VORIGE PAGINA -

Wij zijn open op donderdag van 10:00 tot 21:00 uur, op vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Vanaf september 2005 ook op woensdag van 10:00 tot 18:00 uur geopend.

Wij zijn een bedrijf voor beroeps en amateur beeldhouwers dat producten van topkwaliteit levert. We zijn gevestigd in het centrum van Tilburg, aan de historische Piushaven.

Wat stelt BICK art supplies zich ten doel?

Een prettige sfeer en een goede relatie met onze klanten vinden wij heel belangrijk, daar maken wij graag tijd voor vrij. Onze adviezen, die voortkomen uit onze eigen ervaringen, delen wij graag met jullie. Onze prijzen liggen voor onze kwaliteitsproducten op een alleszins redelijk niveau. Dat kan omdat we direct en scherp inkopen en zo weinig mogelijk kosten maken aan overbodige "franje".

Prijzen en voorwaarden.

De prijzen genoemd in de catalogus zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Wel vragen wij begrip voor het feit dat de vorm en uitvoering, ondanks dezelfde kwaliteit af kunnen wijken van het getoonde in de catalogus. Als je grotere hoeveelheden nodig hebt zijn er in sommige gevallen kortingen mogelijk, neem dan even contact op met ons. De adresgegevens vind je onder de knop contact.

Tenslotte.

Via de BICK art supplies pagina kun je online in onze catalogus kijken onder de button catalogus. Klik op het contact tabblad voor de adresinformatie van BICK Art Supplies. Wat er niet op staat hebben we ook, maar nog niet ingevoerd, we doen ons best zo snel mogelijk alle spullen in de catalogus te krijgen. Als je hier even klikt stuur je ons een e-mail met je vraag of opmerking. Wij zullen ons best doen je zo snel mogelijk te antwoorden.

(De prijzen genoemd in de online catalogus zijn onder voorbehoud bel even voor actuele prijzen!!)

Hopelijk tot ziens onze winkel.

 


Arttrack