Organisaties Musea Galeries KunstenaarsBedrijven Arttrack.nl webwinkel Arttrack.nl Home
Margaretha Louwers
 

Werk
Margaretha Louwers

Curriculum vitae

Informatie

Teksten van Margaretha Louwers

Teksten over Margaretha Louwers

Talkshows en presentaties

Cursussen, rondleidingen, lezingen

Boekjes

 

Museum De Wieger, Deurne
Sinds 2005 verzorg ik 4 maal per jaar een Talkshow op Theetijd voor Live publiek. Ik ontvang daarin een aantal gasten uit de beeldende kunst. Vaste medewerking verleent schrijver Erik Vink, die in iedere talkshow een Gesproken column verzorgt.

De nederlandsche Cacaofabriek, Helmond
Op 6 april 2008 presenteer ik de eerste talkshow Café Brancusi in De Nederlandsche Cacaofabriek. Gast is dan o.a. Gerrit van den Hoven, kunstredacteur van het Brabants Dagblad. Hij schreef een boek over Leon Adriaans, Helmondse kunstenaar van wie t/m 6 april een tentoonstelling is te zien in het Noordbrabants Museum in ’s-Hertogenbosch.

Hermitage Helmond, Helmond
Tijdens de finissage van Hermitage Helmond presenteerde ik de talkshow tijdens de lunch. Ook viel mij de eer te beurt één van de kluizen officieel te mogen sluiten. Tijdens het avondprogramma liet ik mij verleiden op het podium te dansen tijdens de act van 2 fantastische luchtgitaristen.

Finissage Sitting Duck, Moving Targets, Amsterdam
Tijdens de feestelijke sluitingsavond van deze tentoonstelling sprak ik met 4 gasten, t.w. Karin Bos, Dierck Roosen, Tiers Bakker en Henriëtte van ’t Hoog.