Weesperzijdefestival
Naar aanmeldformulier
Naar de homepage van Arttrack.nl

Weesperzijde 49c
1091 EG  Amsterdam


- VORIGE PAGINA -

DOOR DE BUURT VOOR DE BUURT
Onze buurt is goed bedeeld met bekende en minder bekende muzikanten en andere podiumkunstenaars. Ook deze keer zullen veel van hen in de loop van de dag belangeloos voor de buurt optreden. Dit tweejaarlijkse festival wordt alweer voor de 6e keer georganiseerd!
Vanaf 11.00 uur zijn er diverse activiteiten in de hele buurt en om 13.00 uur barst het feest los op het festivalterrein bij Roeivereniging De Hoop tegenover de Montessorischool.

INFORMATIE EN GEZELLIGHEID
Er komen ook excursies door de buurt, er zal een informatiemarkt zijn. Vrijwilligers en horeca uit de buurt verzorgen hapjes en drankjes. Kortom een goede gelegenheid om uw buurtgenoten weer eens te ontmoeten.

JEUGD
De jeugd hoeft zich ook niet te vervelen. Op het festival worden namelijk voor verschillende groepen kinderen activiteiten georganiseerd. Zoals spelletjes en poppenkast voor de jongsten
en sport en spel voor de grotere kinderen

OPEN PODIUM
Uiteraard is er ook weer een open podium. Van een serieus lied tot een flauwe conference: wie iets wil laten horen of zien, is welkom. Wie zich op wil geven voor het open podium kan dit doen bij Willem Gotink, tel. 665 65 68. Of via e-mail willemgotink@planet.nl

VRIJWILLIGERS

Zon dag kan niet zonder vrijwilligers! Zin om mee te doen?

 


Arttrack