Have Glas | Joze ten Have VOF
Naar aanmeldformulier
Naar de homepage van Arttrack.nl

Herenweg 1A
3732 CL  De Bilt

030-2210541  
030-2201266 
- VORIGE PAGINA -

In Oktober 2010 is Kunst & Licht onder de naam Have Glas gestart met de verkoop van Bullseye glas. Wij verheugen ons over deze ontwikkeling mede doordat wij in de laatste jaren steeds meer zijn gaan werken met dit prachtige product. De laatste jaren hebben wij dit glas in diverse kroonluchters en lampen van onze verlichting toegepast.

Sinds één jaar is Kunst & Licht in het bezit van een glasoven die de mogelijkheid geeft glas ontwerpen steeds meer in eigen beheer te produceren. Ook andere bewerkingen van glas, zoals slijpen, polijsten en boren worden in eigen atelier uitgevoerd.
Tevens heeft onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van verlichting een grote kennis op het gebied van staalbewerking en het toepassen van verlichting in de meest uiteenlopende armaturen opgeleverd. De combinatie van glas met staalconstructies en LED technologie zorgen voor een veelzijdige toepasbaarheid en leveren geavanceerde en bijzondere resultaten op.

Glaskunstenaars kunnen tegen een vergoeding gebruik maken van de glasoven en de werkplek. Ook is het mogelijk om metaalconstructies zoals sokkels, lichtarmaturen, LED- armaturen, ophangconstructies, standaards en RVS mallen samen te bedenken en vervolgens uit te voeren.

Vanaf 13 November 2010 zijn wij in ons atelier gestart met het geven van glasfuse workshops. Deze workshops vinden op zaterdagen plaats. In deze workshop leren we u in een dag de basis technieken van fusen. Prijzen en data kunt u vinden op onze website.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Arttrack ©