Organisaties Musea Galeries KunstenaarsBedrijven Arttrack.nl webwinkel Arttrack.nl Home
natuurlijkanders.com
 

Werk
natuurlijkanders.com

Curriculum vitae

Informatie

English

 
 


 
 


 
 


 
 


 
 


 
 


 
 


 
 


 
 


 
 


 
 


 
 


 
 


 
 


 
 


 
 


 
 


 
 


 
 


 
 


 
 


 
 


 
 


 
 


 
 


 
 


 
 


 
 


 
 


 
 


 
 


 
 


 
   
 
natuurlijkanders.com

Hans Willemse

Heeft zijn hele leven al interesse in dat wat mooi is, dat wat versiert, dat wat plezierig is om naar te kijken. Wilde hij eerst decorateur worden toch is hij pas op latere leeftijd in een creatief beroep gaan werken. Na een opleiding tot bloemsierkunstenaar heeft hij op verschillende locaties gewerkt met allerlei bloemen, groenmaterialen en planten.  De kunstwerken die hij toen maakte waren echter niet bestand tegen de tand des tijds. Al snel verwelken bloemen en geven we ze terug aan de natuur.

Dit is een van de redenen dat hij zich de laatste jaren meer heeft gericht op het maken van langer goedblijvende sculpturen gemaakt van natuurlijke materialen. Uit schijnbaar alledaagse materialen die hij uit de natuur haalt, weet hij bijzondere en prachtige decoratieve sculpturen te maken. Door te spelen met vormen, kleuren en materialen weet hij de schoonheid van de natuurlijke materialen zeer tot zijn recht te laten komen. Maar door de onverwachte en eigenzinnige vormen weet hij ook vervreemdende effecten te bereiken die de bezoeker echt verbaasd zullen doen staan,  soms zelfs met ongeloof, maar altijd laten genieten. De diversiteit en vormdifferentiatie lijkt schier onuitputtelijk. 

Kortom, sprookjesachtig voor wie romantisch is ingesteld, bizar en uitdagend voor de meer op experimenteel en vernieuwend ingestelde bezoeker of koper. Want menig interieur is inmiddels verrijkt met een sculptuur van zijn hand. Van confectiecentrum tot grachtenpand, van etagewoning tot villa in Bloemendaal.

Voor meer informatie over het werk van Hans Willemse kunt u natuurlijk altijd contact met de kunstenaar opnemen. Hopelijk kunt u genieten van een aantal sculpturen die op zijn website zijn opgenomen.

Soms werkt het envelopje hierboven om te mailen niet goed.

Mail dan naar: info@natuurlijkanders.com

TRAILER VAN HANS OP YOU TUBE!!

Een voorproefje van de documentaire die over het werk van Hans wordt gemaakt is te zien door op onderstaande link te klikken.

Makers zijn Jaap Mees (regie) en Peter Habibuw (beeld)